Žižkov Fashion Flea market No.4 už klepe na dveře!

31.03.2015 01:42


To na co jste celou zimu čekali, je konečně tu! Další pokračování našeho parádního bazaru! A máme pro vás překvapení! Pro velký zájem jsme tentokrát bazar naplánovali tak, aby si na své přišli i ti, kteří na víkend opouští Prahu. A tak se v pátek 17.4. můžete těšit na Afterwork party od 18 do 21h. Přijít můžou samozřejmě i ti, kteří v sobotu zavítají znovu... Přeci jen, řekněme si to otevřeně, kdo dřív přijde..A navíc, kdo v pátek dřív přijde, dá si s námi tapas a sklenku něčeho dobrého ;-) Ale nebojte se. I v sobotu 18.4. zaručeně bude k mání velká kupa super kousků. A to jednoduše proto, že s dalším ročníkem, opět přifukujeme kapacitu prodávajících, takže kousků, které si budete moci ulovit bude skutečně hooodně! POZN. pokud i vy chcete na bazaru prodávat, neváhejte a posílejte maily na zizkovfashionflea@seznam.cz a přihlašte se. Kapacita se plní vááážně rychle!

Jako obvykle vás nakupující čekají šatičky, botičky, kabelky, halenky, džíny, sukně, kraťasy, spousta cingrlátek a mnoho dalšího. Oblečení pro dámy ale i PÁNY! Takže je naše milé věrné i nové shopaholičky, nenechávejte doma a vezměte je sebou! Když se budou nudit, zajdou si třeba na workshop anebo si dají něco z dobrot z našeho ŽFF bistra tradičně nabízející domácí dobroty a limonády. Kávu i čaj.

Připraven pro vás též bude workshop a v sobotu i dětský koutek! Těšíte se? My ohromně! Chcete nás ptěšit? Tak sdílejte co to dá!